Weerbaarheids Training 2017

Wij geven deze training in samenwerking met de kinderfysiotherapeut bij fysiotherapeutisch centrum Knieriem en van Bergen.

Wat kunt u doen als uw kind niet “lekker in zijn vel zit”, weinig zelfvertrouwen heeft of over zich heen laat lopen? Hoe gaat u daarmee om en hoe kunt u uw kind daarin ondersteunen? Als ouder wilt u het liefst dat uw kind gelukkig en succesvol is, maar helaas lukt dat niet altijd. Samen met u en uw kind bekijken we de hulpvraag en de situatie. Wij gaan uw kind niet vertellen wat hij/zij niet kan. Dat heeft hij/zij waarschijnlijk al vaak genoeg gehoord. Samen gaan we kijken wat wel goed gaat. Van daaruit krijgen deze kinderen een 'steuntje in de rug' van ons en leren we hen hoe ze 'op eigen kracht' in beweging kunnen komen en hoe ze het probleem kunnen oplossen of hoe ze hiermee om kunnen gaan.

Voor kinderen van 8-12 jaar:

De training:

Is uw kind tussen de 8-12 jaar en iemand die:

Kosten en aanmelding:

De kosten voor de weerbaarheidstraining worden deels door de basis zorgverzekering vergoed (Kinderfysiotherapie). Daarnaast vragen wij een eigen bijdrage van € 155,00 (incl. 21% BTW) voor 6 lessen inclusief het materiaal. De factuur ontvangt u per mail. U kunt tijdens het intake gesprek aangeven of u het bedrag in 1 keer voor aanvang van de training wil betalen of in 2 termijnen. U kunt uw kind aanmelden door een mail te sturen naar: praktijk@fysiomanueel.nl o.v.v. aanmelding weerbaarheidstraining.